Massiva däck till truck

För att du ska kunna hitta däck till rätt fälgtyp så smidigt och snabbt som möjligt förklarar vi här vad bokstavskombinationerna betyder:
STD: delbar fälg, alternativ en fälg med låsring
LIP: Fälg utan låsring
SIT: Fälg utan låsring

I vårt sortiment av truckdäck kan du välja bland däck från bland annat BKT och Continental, två stora däcktillverkare kända för sin höga kvalitet. Om du hittat ett truckdäck som verkar bra kan du hitta mer specifikationer om du klickar dig in på produkten. Här syns bland annat information om dimensioner, fabrikat, vilken sorts mönster truckdäcket har, låsning, fälgbredd i tum och viktkapacitet.
Vilka vagntyper har fordonet?
På vilket väglag ska fordonet köras? I Sverige har vi ju ett väldigt varierande väglag, medan det i södra Spanien inte ändras lika drastiskt.

Vi erbjuder inte bara truckdäck till stora lastbilar, du hittar även ett stort urval av däck till buss och till mindre industrifordon. Oavsett om du behöver nya däck till truck eller om du letar efter vissa reservdelar och tillbehör, kan vi på Maskindäck garanterat hjälpa till. När du handlar hos oss hittar du allt du behöver på samma ställe, bland annat har vi över 3000 artiklar inom just däck, men även inom slangar och fälgar.

Populära produkter i underkategorierna

Moms visas:
Produkter