Däck till grönyta och golf

Trött på att gräsklipparen river sönder gräsmattan när det är dags att klippa? Fel typ av gräsklippardäck kan förstöra hela gräsmattan då det river upp gräset. Det gäller att välja rätt typ av däck till gräsklippare, både som är anpassade till gräsklipparens vikt, men också till underlaget. Vanligtvis om du ska köra exempelvis en ATV så behöver du rejält mönstrade däck för att få ett så bra grepp som möjligt. Men så är det alltså inte när det kommer till gräsmattan. Den är betydligt mer ömtålig. Om du väljer gräsklippardäck med djupa mönster är risken stor att du river upp gräsmattan. Istället bör däck till gräsklippare ha ett finare mönster som inte går riktigt lika djupt.

Kanske letar du efter nya däck till golfbilen? Här har vi samlat samtliga däck till grönytor och golf, inte bara gräsklippardäck. Du kan välja bland kända och omtyckta däcktillverkare som DURO och BKT och mellan dimensioner från 4 tum upp till 20 tum. Vi erbjuder även industridäck mellan 24” och 30”.
Däck till gräsklippare

Vårt stora utbud av gräsklippardäck innehåller allt från mindre till större däck, med slätare och grövre mönster och olika dimensioner. Klicka dig gärna in på enskilda produkter för att se samtliga specifikationer. Du ser till exempel vilka dimensioner däcket har, vilken hastighet däcken är utformade för, vilken viktkapacitet de har och fälgbredd. Behöver du komplettera med något? Kanske behöver du byta ut en slang eller köpa nya fälgar? Vi har det mesta du kan tänkas behöva för dina fordon inom däck, slang och fälg.

Kom ihåg att även gräsklippare behöver nya däck ibland, även om dessa inte slits på samma sätt som exempelvis bildäcken. När spåren i mönstren börjat planas ut är det dags att byta, då däcken inte ger samma säkra grepp. Är du osäker på däck till gräsklipparen? Hör av dig så hjälper vi dig!

Populära produkter i underkategorierna

Moms visas:
Produkter