Lastbilsdäck - Däck för lastbil och buss

Lastbilsdäck är en oerhört viktig del när det gäller transport med lastbil och de utsätts för stora påfrestningar och måste tåla mer än många andra däck. Långa avstånd och tung last betyder att däcken på en lastbil måste vara starka och välkonstruerade för att de ska klara de prövningar som de möter på vägarna. På grund av dessa speciella krav är det också viktigt att välja rätt typ av däck när du ska köpa nya lastbilsdäck. Hur långt kör du, hur tung är lasten och vilken typ av lastbil används är några av de faktorer som spelar in när man ska välja vilken typ av lastbilsdäck man ska använda sig av.
Om du är osäker på vilken typ av däck som behövs till din verksamhet är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi till att välja rätt lastbilsdäck ur vårt sortiment!

Rätt lastbilsdäck på rätt plats

Att välja lastbilsdäck handlar också om var på lastbilen det ska sitta, olika axlar och vagntyper kräver olika typer av däck så det är viktigt att veta vilken typ av fordon däcket ska sitta på. Även med detta kan vi hjälpa er så att ni får rätt däck till rätt plats. Om du ska köpa nya lastbilsdäck, gör det från oss så vet du att det blir rätt!

Populära produkter i underkategorierna

Moms visas:
Produkter