Vi har däcken till din ATV!

Vi har däcken till din ATV!
Har du en fyrhjuling? Då är det viktigt att du väljer rätt sorts ATV-däck. Hos oss hittar du ett stort sortiment av bra och rejäla ATV-däck till förmånliga priser. Den här sortens däck ligger vanligtvis mellan 4” och 14”, beroende på vilken modell av fyrhjuling du har.

Fyrhjulingar används flitigt, särskilt inom jordbruk då fordonstypen är otroligt smidig att ta sig fram med även i svårare terräng. Med kraftigt mönstrade ATV-däck kommer du utan problem att kunna köra upp för leriga backar och skogsstigar. Våra vägdäck ATV finns att tillgå från en rad olika tillverkare, bland annat erbjuder vi:
DURO
BKT
Wanda
Maxxis

Vi erbjuder givetvis många olika dimensioner och däck med olika egenskaper. Inom jordbruk och skogsbruk är det vanligt att använda ett ATV-fordon för transport av material, verktyg och maskiner. Eller ved och trä. I vårt utbud kan du tydligt se hur däckens mönster och mönsterdjup skiljer sig åt ganska rejält. Själva mönstret är framtaget med noggrannhet. Det är ingen slump att mönstren ser ut som de gör, dessa tas fram bland annat för att få ett bättre grepp i vissa väglag och perioder under året. Ska du framföra en fyrhjuling under vintern behöver du välja ATV-däck med grövre mönster. Då får du ett säkrare och bättre fäste, även om vägens yta är täckt av snö.
Stort sortiment av ATV-däck till bra pris!

Maskindäck.se erbjuder ett väldigt stort utbud av ATV-däck. Förutom att du hittar flera stora däckleverantörer som BTK och DURO kan du även hitta däck i alla prisklasser och med olika dimensioner och mönster. Om du är osäker på vilken sorts däck du ska välja till din fyrhjuling kan du enkelt se alla specifikationer på sidan. Du kan kontrollera den totala höjden och bredden på däcket när det är luftfyllt samt exakt vilken storlek på fälg däcket passar.
Siffrorna på däcket anger dimensionen, exempelvis 24x11.00-10. Dessa siffror beskriver dimensionerna där 24 är däckets höjd i tum, 11.00 står för däckets bredd och 10 beskriver fälgens diameter i tum. Ett däck som detta ska sitta på en fälg som är 9 tum bred.

Välj rätt ATV-däck
Välj dina däck utifrån hur du ska använda din fyrhjuling. Om du ska köra på både asfalterade vägar och leriga stigar bör du satsa på allround-däck till ATV. Om du endast kommer framföra fordonet i skogsterräng finns bättre ”mud tyres” att välja bland. Alltså ATV-däck som är utformade för lerigt underlag.

Populära produkter i underkategorierna

Moms visas:
Produkter