Luftfyllda däck till truck

Truckdäck av hög kvalitet
Behöver du byta ut dina gamla truckdäck? Här har vi samlat samtliga av våra däck till truck och tyngre fordon. Du hittar såväl luftfyllda truckdäck som massiva modeller. Kom ihåg att vi även erbjuder fälgar i valfri storlek och kulör, samt ventiler, slangar och fälgband och mycket mer. Våra truckdäck är utformade för att klara av den belastning som ett tyngre fordon kräver. En truck väger oftast flera ton och rullar mycket. Det är alltså viktigt att välja truckdäck av hög kvalitet och med rätt typ av mönster. Du behöver inte vara orolig för punktering om du kör på massiva truckdäck.

Om du redan vet exakt vilken sorts truckdäck du behöver kan du snabbt och enkelt sortera sortimentet utifrån däckstorlek. Vi erbjuder allt från 4” till 24”. Därtill kan du välja mellan däck för delbar fälg, med låsring eller truckdäck för fälg utan låsring.

Luftfyllda truckdäck
Luftfyllda truckdäck från oss håller hög kvalitet och finns i flertalet dimensioner. Beroende på vilken sorts industri det handlar om, eller om trucken ska köra transportsträckor på asfalt, finns bra alternativ för luftfyllda truckdäck. Saker som skiljer däcken åt är bland annat:
Mönsterdjup
Mönsterdesign
Storlek
Slangar och fälgar
Varumärke

Populära produkter i underkategorierna

Moms visas:
Produkter