Industridäck som tål att användas

Är ni på jakt efter nya industridäck? Oavsett om det handlar om nya däck till truck, hjulgrävare eller bobcat så kan vi hjälpa er med det! I vårt sortiment finns prisvärda, slitstarka och funktionella industridäck som passar till de flesta typer av maskiner. Olika typer av industridäck har olika egenskaper och det kan vara svårt att veta exakt vad som passar bäst till en viss typ av verksamhet. Då är det bara att ta kontakt med oss så hjälper vi till med att välja det däck som passar era behov bäst!

Däck till hjulgrävare, bobcat och annat

I vårt breda sortiment av industridäck har vi modeller som passar till flertalet olika maskintyper. Att ha ordentliga, välfungerande däck på sina maskiner bidrar till att göra jobbet lättare samtidigt som risken för olyckliga händelser så som punktering minskas drastiskt.
Ta en titt i vårt sortiment av industridäck idag. Vi har både luftfyllda och massiva däck för truck. Ibland kan det vara svårt att veta vilka däck som är det bästa alternativet för en viss typ av maskin, och då finns vi nära till hands. Om du har några frågor så svarar vi gärna på dessa. Välkommen att kontakta oss!

Populära produkter i underkategorierna

Moms visas:
Produkter