Aeolus

Aeolus har ett brett utbud av däck till personbilar, bussar, lantbruksmaskiner, entreprenad, lastbilar och trailers. Däcken tillverkas i Kina och med sin höga produktkvalitet har företaget kommit att bli en av de 20 största leverantörerna av däck i världen.

Ett bevis på den höga kvalitén är att fler och fler maskintillverkare världen över erbjuder deras däck när dom säljer sina maskiner.

 

Alliance Tires - Agricultural tires

Alliance produceras av The Alliance Tire Company Ltd som är baserade i Israel och Indien. Fabrikatet rymmer däck för lantbruksmaskiner, skogsmaskiner, industrimaskiner och MPT.

 

BKT produceras av Balkrishna Tyres Ltd som är baserade i Indien. Fabrikatet är sedan 90-talet en ledande tillverkare av däck för industrimaskiner, skogsbruksmaskiner, jordbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. Företaget producerar även specialdäck för ATV, trädgårdsmaskiner och golf.

BKT tar ständigt fram prisvärda produkter som håller världsklass och när det gäller traktordäck ligger de i framkant med sina extremt tåliga däck som klarar alla underlag och positioner.

 

Carlisle är ett fabrikat med däck för specialfordon. Carlisle är baserade i Pennsylvania, USA, och har sedan början av 1980 fokuserat på däck för grönytemaskiner, ATV och golf.

 

Dynamaxx - Entreprenaddäck utvecklade i Europa

Dynamaxx är utvecklat i Europa och känt för att hålla absolut toppkvalitet. Endast de bästa materialen och den senaste teknologin används i tillverkningsprocessen. Dynamaxx entreprenaddäck utlovar det absolut bästa på marknaden.

 

Duro

Fabrikatet tillverkas av Duro Tire & Wheel som står för marknadens bredaste sortiment av smådäck. Däcken tillverkas med fokus på hållbarhet och lång livslängd till konkurrenskraftiga priser.

 

Alliance Tires - Agricultural tires

Continental startades i slutet av 1800 talet i Tyskland och är idag en av världens största däcktillverkare med produkter inom dom flesta områden. Truckdäck från Continental är en av marknadens absolut bästa.

 

Pronar

Pronar tillverkar fälgar för implement, lantbruk och industri sedan slutet av 80-talet. Högst kvalitet i kombinantion med konkurrenskraftiga priser gör Pronar till ett självklart val i vårt sortiment.

 

Hilo - Em-däck till bästa pris

Hilo produceras av Xingyuan Group i Kina. Hilo är ett däckfabrikat som håller absolut världsklass i kombination med konkurrenskraftiga priser. Sortimentet har flest mönstertyper av alla producenter av entreprenaddäck och utgör således ett fint alternativ till de allra största fabrikaten.

 

Vredestein - Designed to protect you

Fabrikatet Vredestein står för förstklassig kvalitet och produkterna hos oss omfattar däck för traktorer samt innerslangar. Produktion sker både i Holland och Indien.

 

Michelin

Michelin producerar däck till alla typer av bilar och fordon. Företaget är en av världens största däcktillverkare och verkar globalt.

 

Moms visas:
Produkter