Fälgar för lantbruk, entreprenad, lastbil och buss

Hos oss finns prisvärda fälgar i flera olika dimensioner och utföranden med standardborrning och kulörer anpassade för en lång rad olika traktor- och maskintillverkare. Det är inte bara däcken på större maskiner som utsätts för stora påfrestningar, vikter och avstånd. Fälgarna måste också klara av hårt arbete och hög belastning. Här hittar du fälgar för entreprenadmaskiner, lantbruksmaskiner och lastbil men även för mindre tillämpningar. Fälgarna är konstruerade för att kunna prestera under lång tid så att du slipper oroa dig för framkomligheten och istället kan fokusera på annat.
Dessutom erbjuder vi snabba leveranser så att du slipper vänta på att kunna fortsätta köra. Kontakta oss idag för att få mer information om våra produkter och deras användningsområden!

Specialtillverkade fälgar

Vi kan låta specialtillverka fälgar helt efter dina mått och färgönskemål. Oavsett om det handlar om nya fälgar till en entreprenadmaskin, trailer, skottkärra, vagn eller traktor så kan vi erbjuda dig bra priser, mycket kunskap och snabba leveranser. Förutom färganpassning är borrningen valfri liksom ET (bakkantsmått). Kontakta oss för mer information!

Populära produkter i underkategorierna

Moms visas:
Produkter