Om oss

Verksamheten började som enskild firma 2010 och nuvarande bolag grundades 2011 och hette då Tractorparts Sweden AB (tractorparts.se). Verksamheten inriktades på reservdelar, tillbehör och däck till äldre traktorer. Under årens lopp har vi levererat många däck till dessa gamla trotjänare men även fått frågor om andra typer av däck. Därför övergick verksamheten under 2015 helt till detta och denna hemsida med totalt över 3000 artiklar inom däck, slang och fälg m.m.


I maj 2017 ändrade bolaget namn till Maskindäck Sverige AB för att följa verksamheten bättre.

Hemsidan utvecklas ständigt för att underlätta och ge en bra upplevelse för besökaren. Sökfuktionen har förbättrats med tiden likväl som att t.ex. aktuellt lagersaldo numera visas vid varje artikel.

Vårt mål är att förse marknaden med däck till i huvudsak lantbruk, entreprenad, industri och lastbil men även till mindre maskiner. Allt till bra priser och lättillgängligt för alla. Förutom däck har vi alla tänkbara slangar som kan behövas och även fälgar för små maskiner, lantbruk, skog, entreprenad och industri. Fälgar kan även måttbeställas och fås i valfri kulör.

"Vad du än söker för däck till din maskin, tveka inte att höra av dig till oss. Varmt välkommen!"

Martin Bergström, VDVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Martin Bergström med totalrenoverad Ferguson TED-20 från 1954.

 

Moms visas:
Produkter